fbpx

Real Madrid kommer svækket til Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 18.12.19

© Getty Images

Mens Barca må undvære Dembélé og Arthur i aftenens Clásico, ser det langt værre ude for Real Madrid. De kommer til den catalanske hovedstad uden store profiler som Hazard og Marcelo.

Både Hazard og Marcelo ville være selvskrevne til opgøret i aften mod Barca på Camp Nou, men skader har holdt dem hjemme i Madrid, akkurat som det er tilfældet med James, Asensio og Lucas Vázquez.

Hazard pådrog sig en skade i november måned i et opgør mod PSG og belgieren kommer næppe mere i aktion i år. Der tales sågar om, at han er tvivlsom til den spanske Supercup til januar.

Marcelo er ude med en muskelskade og selvom man håbede han kunne nå at blive klar til El Clásico, må også han blive i Madrid uden en klarmelding.

Garath Bale har også været skadet og kæmpede en kamp mod tiden for at blive klar og det lykkedes. Han spillede 20 minutter mod Valencia i søndags, men kampformen er næppe optimal.

Spil på El Clásico hos Youbet
Spil PRÆCIS 100 kr til min. odds 1,5 på Barcelona - Real Madrid fra en mobil enhed. Taber du returneres indsatsen som et freebet.

.:FORSIDE:.