Setién: 'Jeg er meget tilfreds med Braithwaites kamp'

FCBARCELONA.DK - 14.06.20

// Setien // Mallorca

Da Quique Setién holdt pressemøde efter 0-4 sejren over Mallorca, var der specifik ros til Martin Braithwaite. Samtidig glædede Barca-træneren sig over, at Luis Suárez er igang igen.

'Vi fik set mange af de ting vi ønskede og sådan forsøger vi altid at gøre. Vi var skarpe i kampens start med en tidlig scoring. Vi lukkede dem ind i kampen i perioder, men overordnet er vi meget tilfredse med hvordan det gik' var hans vurdering af indsatsen.

'Der var stor usikkerhed om hvordan det ville gå. Ingen kunne vide det på forhånd. Vi havde nogle boldtab, men det vil forbedre sig som kampene kommer og vi får mere kontakt med bolden. At komme i gennem en kamp som denne giver selvtillid og fastholder det forspring vi har. Jeg er meget glad for at lægge ud på den måde, for det giver en tro på fremtiden' fortsatte han.

'Det var dejligt at se Luis Suárez på banen igen. Han gjorde det godt i de 30-35 minutter han spillede. Han havde fire eller fem aktioner på et meget højt niveau. Det betyder meget for ham og ikke mindst for holdet' sagde Setién videre.

Også Braithwaite fik en kommentar. 'Jeg er meget tilfreds med kampen og scoringen af Braihtwaite. Det har været en stor dag for ham'.

Der var også ros til Araujo. 'Han spillede en suveræn kamp. Han løste alle situationer og han forsøgte ikke at lave mere end han skulle. Han løste virkelig alting godt. Han kan være stolt over kampen'.

Til sidst forklarede Setién, hvorfor Vidal blev taget ud allerede i pausen. 'Han scoede et mål og arbejdede hårdt. Han gjorde det godt og deltog godt i spillet, så jeg er meget tilfreds med hans indsats. Han fik et gult kort og det fik mig til at fremskynde udskiftningen, som jeg havde planlagt. Vi ved hvordan han er og vi ønskede ikke at miste en spiller' afsluttede Barca-træneren.