fbpx

Setién: 'Jeg tror på, at vi kan indhente Madrid'

FCBARCELONA.DK - 26.06.20

© FC Barcelona
// Setien

Quique Setién har holdt pressemøde op til kampen i morgen eftermiddag mod Celta Vigo. Her understregede han, at han stadig tror på, at Barca kan tage førstepladsen tilbage fra Real Madrid.

'Jeg tror det er muligt. Det bliver svært for begge hold at vinde alle kampe. Real Madrid er inde i en god periode og det er vi også. Jeg håber de laver fejl og at vi indhenter dem' udtalte om mulighederne for et mesterskabet.

'Vi ønsker alle at slutte sæsonen godt af og efterlade et godt indtryk og vinde en eller anden titel. Jeg forventer at spillerne er professionelle og ansvarlige til det den sidste dag' fortsatte han.

'Alle kampe kan blive svære og alle hold får problemer med at vinde kampene. Vi kommer til at vente til de sidste runder' uddybende Barca-træneren.

Her er hvad Setién eller kommenterede:

Bliver Arthur udtaget, trods rygterne om Juventus?
'Som udgangpunkt indgår han i planerne. Han rejser med til kampen og har mulighed for at spille i morgen. Det afgørende er, at det hele ikke påvirker ham, hvis han spiller. Han skal give det bedste af sig selv. Jeg ved ikke om der er en aftale på plads'.

Starter Riqui Puig inde mod Celta?
'Det er måske et godt tidspunkt for ham nu. Med de spillere der mangler, får han flere muligheder. Man skal se på omstændighederne og forstå, hvad han kan bidrage med. Riqui har haft en flot udvikling og han har altid vist en god indstilling. Han er på rette vej'.

Indtrykket af Rafinha, som Barca har udlejet til Celta?
'Han spiller rigtig godt, som resten af hans hold. Der er spillere hos Celta, som jeg synes rigtig godt om'.

.:FORSIDE:.