fbpx

Quique Setién: 'Suárez er klar til at starte inde'

FCBARCELONA.DK - 12.06.20

© FC Barcelona
// Setien // Mallorca

Quique Setién har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen aften mod Mallorca. Her lagde Barca-træneren op til, at Luis Suárez får en plads i startopstillingen.

Her er nogle af de emner som Setién berørte:

Hvordan bliver det at spille efter tre måneders pause?
'Ingen kan vide hvordan vi klarer os efter pausen, om vi er samme hold som før. Det finder vi ud af. Vi er ved godt mod og er motiveret'.

Starter Luis Suárez inde?
'Han er helt sikkert klar til at starte inde, men ikke til en hel kamp. Han er i god form, men efter fem måneders pause, har han brug for nogle kampe til at finde sin bedste version'.

Kan Messi klare 11 kampe på en måned?
'Vi må se hvordan det går. Messi og de øvrige spillere ved hvordan de skal passe på sig selv og docere indsatsen. Hvis der er den mindste risiko, vill han være den første til at sige det. Jeg har tillid til, at spillerne kan kontrollere det, hvis noget generer dem. Messi har det perfekt og træner normalt med'.

Hvad har Setién brugt træningen til de sidste uger?
'Der flere aspekter vi har forsøgt at forbedre, både i forsvaret og angrebet. Vi har kigget på mange ting, også dem der er gået godt, men det er umuligt at lykkes med alt. Pausen har været god for os, så vi kunne korrigere nogle ting, men det har de andre hold selvfølgelig også haft fordelen af. Det kan også have været godt for Mallorca, men det er gætterier'.

Er Barca favorit til mesterskabet?
'Mesterskabet afhænger af os selv, men det bliver svært at vinde alle point. Mulighederne er de samme for begge hold (Madrid, red.), men vi har verdens bedste spiller'.

Hvad mener Setién om Semedos brud på coronareglerne?
'Han var utroligt bekymret, for det var uforsigtigt. Han var ikke bevidst om situationen og han begik en fejl. Jeg har talt med ham og han har undskyldt. Hvis han ikke spiller i morgen, er det ikke af denne grund'.

Hvad bliver B-holdsspillernes rolle?
'Der er seks eller syv spillere der har trænet nogle dage med os og det bliver de ved med, indtil at B-holdet skal spille om oprykning. Det er muligt, at de får en stor mulighed'.

.:FORSIDE:.