fbpx

Setién tager afstand til sin assistents opførsel

FCBARCELONA.DK - 06.03.20

© Getty Images
// Setien // Sarabia

Assistenttræner Eder Sarabias opførsel på Barcas bænk under kampene fylder stadig meget i de lokale medier. I går var Quique Setién både ude og beklage og tage afstand til opførslen.

Det var under El Clásico at et kamera fangede nogle af de højrøstede udbrud som Eder Sarabia kom med under kampen i et sprog, der ikke tåler gengivelse. Mange af udbrudede var rettet direkte mod konkrete spillere, blandt andre Griezmann.

I et interview med avisen El Periódico bliver Quique Setíen bedt om at kommentere sin assistents opførsel.

'Det er noget der påvirker mig meget. Jeg tænker først og fremmest på klubben og dens image, så det bekymrer mig. Man må dog også forstå, at mennesker er forskellige og Eder er en knægt med et stort temperament. Det kan være fantastisk i mange tilfælde, men han skal lære at kontrollere sig. Det arbejder han på, for vi har haft lignende situationer tidligere. Det er ikke noget vi bryder os om' siger han.

'Det er noget som Eder skal have løst, for på bænken repræsenterer vi klubben, så opførslen skal være upåklagelig. Der kan opstå isolerede situationer, hvor man kommer ud af balance, men man skal forsøge at kontrollere det' fortsætter han.

Setién bliver spurgt, om han har talt med Sarabia om det. ''Selvfølgelig har vi talt om det. Han er også selv påvirket. Det er et område hvor vi skal forbedre os. Vi har sagt undskyld til dem der skal undskyldes overfor. I sidste ende er det min skyld, for det er mig der skal kontrollere tingene' svarer han.

'Det er lidt pinligt at det bliver til en så stor nyhed. Man burde ikke have et kamera der følger dig konstant. Det bør stoppe. Man kan ikke holde sig for munden hele tiden. Det er ærgerligt, at det er sket' afslutter han.

.:FORSIDE:.