fbpx

Setiéns assistent var rasende over Barcas spil

FCBARCELONA.DK - 03.03.20

© Getty Images
// Setien // Sarabia

Det er Quique Setién der er cheftræner for Barca, men hans assistent Eder Sarabia, er også meget  aktiv under kampene. I El Clásico var han tydeligt meget vred over det han så banen.

Det er et kamera med fokus på Setién, der har fanget hvad der foregik på udskiftningsbænken bag barca-træneren, hvor assistenttræner Eder Sarabia sad. Her kunne man både se og høre nogle af hans udbrud.

'Han gør slet ikke hvad han skal. Han spiller hurtigt videre og skyder, hvor han i stedet skulle spille bolden videre' råber han og afslutter med et bandeord. Det vides ikke hvilken spiller Sarabia brokker sig over i situationen.

Heller ikke forsvaret var assistenten tilfreds med. 'Vi må ikke stå så langt tilbage i forsvaret, for så strækker de os ud og så kommer Benzema og skaber overtal. Vi skal gøre pladsen mindre' er en anden kommentar, givet med et tydeligt frustreret kropssprog.

Den eneste spiller der nævnes ved navn i Sarabias udbrud, er Antoine Griezmann. 'Scor nu et mål Antoine. Rolig, rolig' sagde han tydeligt ophidset og brugte også i dette tilfælde en række grove bandeord.

Sarabia er en meget aktiv assistent, der ofte går ud ved sidelinjen og giver instrukser, når Setién sætter sig tilbage på bænken.

I den catalanske presse har Sarabias adfærd skabt opmærksomhed, både fordi han tydeligt kritiserer konkrete spillere og selve holdet, men også fordi det kan skabe tvivl om, hvem der egentlig styre begivenhederne.

.:FORSIDE:.