fbpx

Luis Suárez: 'Jeg havde hentet en 9'er forlængst'

FCBARCELONA.DK - 01.03.20

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez må se El Clásico hjemme fra sofaen på grund af sin langvarige knæskade. I et interview ser han frem mod kampen, men kommenterer også klubbens tøven med at købe en angriber.

'Det er svært at sige, hvem der går bedst ind til El Clásico. Det er en ideel kamp for Madrid, til at svare på den bedst mulige måde, men de ved også, hvilket hold de står overfor. Madrid er selvfølgelig lidt mere ramt, men heller ikke mere. Hvis vi vinder søndag, vil det være et dejligt skridt, men ikke afgørende' udtaler han til RAC1 om kampen i aften.

Han bliver spurgt, om Barca har tøvet for længe med at købe en angriber. 'Det er ikke os spillere der beslutter noget. Hvis det havde været det, havde vi købt en 9'er for længe siden. Det er to år siden jeg udtalte, at det ville være godt at hente endnu en ung angriber, der kunne lære noget, men man lyttede ikke' svarer han.

Suárez er tilfreds med, at klubben nu har hentet Braithwaite. 'Det er godt at købe spillere, for det øger konkurrencen og gør en bedre. Jeg er bevidst om min alder og at jeg skal regulere min indsats mere, men konkurrence er sundt og godt for holdet. Martin vil overraske. Han kommer hertil i glimrende form. Han var Leganés' bedste spiller og med de spillere han har omkring sig i Barca, kan han vise sit potentiale' siger han om danskeren.

Da Suárez blev opereret forudsagde lægerne en pause på fire måneder, men den håber han at kunne forkorte. 'Det er svært at komme tilbage efter en skade, for det kræver man er stærk rent psykisk.Jeg føler mig stærk til at kunne vende godt tilbage. Jeg blev ked af det, da jeg  fik at vide, at det ville tage fire måneder. Jeg vil gerne bevise, at det kan blive færre. Det bliver det helt sikkert. Jeg vil hurtigt tilbage' udtaler han.

Han erkender, at operationen nok burde være sket tidligere.  'Jeg spillede fordi jeg havde vænnet mig til, at spille med smerter, men der var problemer med højre knæ. Da lægen åbnede knæet så han, at det var værre end forventet. Derfor bliver perioden med rekuperation noget længere' kommer det fra ham.

Inters Lautaro Martínez rygtes til Barca og det synes Suáraz kunne være et godt valg. 'Lautaro opfylder alle betingelser med det niveau han viser for Argentina og Inter. Han er i gang med sin anden sæson i Inter og han præsterer på et højt niveau, men man skal forstå, at det er ikke spillerne der tager beslutningerne' afslutter han.

.:FORSIDE:.