fbpx
Annonce

Tre Barca-spillere debuterede mod Dynamo Kiev

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.11.20

© Getty Images
// Matheus // Konrad // Dynamo Kiev // Mingueza

Tirsdag var der var flere stamspillere, som ikke var med til kampen mod Dynamo Kiev. Samtidig valgte Ronald Koeman at starte med flere reserver inde mod ukrainerne og det gav debut i Champions League til tre spillere.

De tre spillere var Oscar Mingueza, Matheus Fernandes og Konrad de la Fuente. Mingueza var med på grund af de mange afbud i midterforsvaret, Matheus spillede fordi der manglede spillere på midtbanen og Konrad fik chancen for at fylde truppen ud.

Mingueza fra Barca B spillede hele kampen i defensiven og her må man sige, at den 21-årige catalaner spillede en godkendt kamp mod det ukrainske hold i fraværet af Gerard Piqué. Mingueza stod blandt andet for assisten ved Martin Braithwaites første mål.

Der manglede som bekendt flere midtbanespillere til kampen mod Dynamp Kiev, så derfor kom Matheus Fernandes med i truppen. Efter 73 minutter blev han skiftet ind til sin debut for Barca. Brasilianeren nåede dog ikke at sætte det store aftryk på kampen.

Med syv minutter tilbage af kampen blev Konrad skiftet ind til sin debut. Amerikaneren imponerede for førsteholdet i træningskampene op til denne sæson, men han nåede ikke at sætte det store præg på kampen i de få minutter han fik på banen.

.:FORSIDE:.