fbpx

Valencia øger interessen for Abel Ruiz

Hozaifa Al Haddad - 27.12.19

© Getty Images
// Abel Ruiz

Abel Ruiz har i de seneste to sæsoner kun fået én kamp for Barcas førstehold og rygtes derfor væk fra klubben. Valencia er angiveligt klar med et bud på den unge angriber, hvis de mister deres franske angriber Kevin Gameiro. 

Både Barca og Abel Ruiz, som ikke fik mange minutter for førsteholdet i sidste sæson og hovedsagligt bliver benyttet på B-holdet, er enige om, at det vil være bedst at finde en ny klub for angriberen for ikke at bremse hans udvikling. Barca ønsker angiveligt enten at udleje Ruiz eller sælge ham med en købsoption, så angriberen kan få minutter i støvlerne. 

Valencia har angiveligt i flere omgange kontaktet catalanerne for at forhøre sig om Abel Ruiz' sitiuation. Den 19-årige angriber blev for fire år siden hentet fra lige netop Valencia, men har indtil videre ikke fået så mange chancer for at bevise sit værd på førsteholdet. 

Valencias franske angriber, Kevin Gameiro, rygtes i øjeblikket væk fra klubben og det er i den forbindelse, at de forsvarende pokalmestre vil forsøge at hente en erstatning. Abel Ruiz har i indeværende sæson scoret tre mål for Barca B, og er i flere omgange blevet sat i forbindelse med Valencia.

.:FORSIDE:.