fbpx
Annonce

Xavi giver truppen to fridage efter Valencia-kampen

Anders Lang Jensen - 07.03.23

// Træning

Det var en hårdt tilkæmpet sejr søndag eftermiddag, da Barca slog Valencia med 1-0 på Camp Nou. Ovenpå sejren har cheftræner Xavi valgt at give holdet to dage fri i denne uge som led i at belønne truppens præstationer.

Da Xavi ankom som ny cheftræner i slutningen af 2021, ændrede han en række ting i dagligdagen i det catalanske. Én af de nye ting var at stille belønninger op for spillerne forud for afgørende kampe, og det var angiveligt også på tapetet forud for søndagens vigtige kamp mod Valencia.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS har Xavi nemlig givet truppen fri tirsdag og onsdag i denne uge, mens træningspasset torsdag er flyttet fra om formiddagen til sidst på eftermiddagen. Den belønning på to dages fri forklarede Xavi til truppen før Valencia-kampen, og den blev indfriet med den smalle 1-0-sejr.

Fridagene til holdet kommer på et fordelagtigt tidspunkt efter en periode med mange kampe på kort tid. I denne uge ligger der ikke en midtuge-kamp, og derfor var det oplagt for Xavi at give spillerne et tiltrængt hvil i træningsugen frem mod weekendens udekamp mod Athletic Club Bilbao.

xavi121

.:FORSIDE:.