fbpx

Kun Sergi Roberto manglede ved onsdagens træning

FCBARCELONA.DK - 02.11.23

// Træning

Det begynder at lysne gevaldigt med skadessituationen i Barca, for da Xavi svingede taktstokken ved træningen onsdag aften, var Sergi Roberto den eneste der manglede. Det skaber optimisme forud for de kommende kampe.

Op til El Clásico blev Lewandowski, Raphinha og Koundé klarmeldt og nu kommer turen sandsynligvis snart til Pedri og Frenkie de Jong. De deltog begge fuldt ud ved træningen i går og dermed ser de ud til at være til Xavis dispostion.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en glimrende nyhed for Xavi, for hans i forvejen smalle trup har været hårdt belastet af de mange skadesfravær de seneste uger. Nu handler det om at få de tilbagevendte spillere tilbage stille og roligt, så de ikke risikerer at skaderne vender tilbage.

Spillerne har både træningen i dag og fredag til at blive helt klar og det bliver nok efter fredagens træning, at Xavi sætter navne på de spillere, som skal med til udekampen mod Real Sociedad lørdag. Han kan dog også vente til selve kampdagen, inden truppen rejser til San Sebastían i Baskerlandet.

De fleste regner med at både Pedri og De Jong tager plads i flyet lørdag formiddag, men der er også spekulationer om, at Xavi lader De Jong blive hjemme, og at hollænderen først kommer i aktion mod Shakhtar Donetsk på tirsdag, et opgør hvor Barca definitivt kan sikre sig videre deltagelse i Champions League..:FORSIDE:.