fbpx

Xavi: 'Vi forventer Vitor Rouqe indskrevet i morgen'

FCBARCELONA.DK - 03.01.24

// Xavi // Las Palmas

Xavi holdt onsdag eftermiddag pressemøde forud for torsdagens udekamp i ligaen mod Las Palmas. Her slog catalaneren fast, at man forventer Vitor Roque indskrevet og disponibel til torsdagens opgør.

Læs Xavis udtalelser her:

Kampen:
'Det bliver uden tvivl en meget svær kamp i morgen. Sammen med Girona må Las Palmas siges at være sæsonens helt store positive overraskelse. Vi kender deres træner García Pimienta særdeles godt fra hans tid hos os og han er en fantastisk træner. De ønsker at spille lige som os, så det bliver en kamp om at have bolden'.

Julepause:
'Pausen omkring jul og nytår har været positiv for os, så vi har kunne nulstille og starte på en frisk. Jeg har set nogle meget friske og motiverede spillere vende tilbage til træningen, men nu gælder det om at vise det i morgen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Vitor Roque:
'Jeg regner med ham i morgen. Vi mangler stadig at indskrive ham, men jeg forventer, at det sker inden kampen i morgen. Han bliver helt sikkert udtaget til truppen, men vi skal også huske på ikke at lægge for meget ansvar over på hans skuldre. Han er kun 18 år gammel og han skal have tid til at tilpasse sig. Mit første indtryk af ham er meget positivt'.

Aleix Garcia:
'Det er korrekt, at jeg gerne så ham i Barca, men vi har hverken talt med ham eller med nogen anden spiller. Nu må vi se hvordan økonomien ser ud i dette transfervindue og se på hvad vi kan gøre'.

Pedri:
'Han har det godt og det går fremad. Jeg forventer, at han er tilbage i løbet af de næste par uger'.

Planen mod Las Palmas:
'Vi har i denne sæson spillet flere gode kampe, men hvor vi har misbrugt alt for mange chancer. I morgen er vores målsætning at skabe lige så mange chancer som vi har gjort i de seneste kampe, hvor vi har haft over 30 afslutninger i 90 minutter. Så gælder det bare om at udnytte dem'.

Roque og Lewandowski:
'Det kommer til at gavne dem begge, at de nu er to angribere. Der kommer ikke til at være nogle problemer overhovedet mellem de to'.

Hvad bekymrer dig mest?
'Min bekymring går mest på vores defensiv. I sidste sæson var vi helt fantastiske i defensiven og lukkede meget få mål ind, men i denne sæson har vi givet alt for meget væk. Det er rigtigt, at vi skal være mere effektive i angrebet, men hvis vi bliver ved med at lukke så mange mål ind vinder vi alligevel ikke'.

Kan i vinde titler?
'Ja, jeg mener helt ærligt, at vi har holdet til at vinde titler. Jeg ser hvordan spillerne træner og hvor motiverede de er. Vi glæder os til den sidste halvdel af sæsonen og tror på, at vi kan udrette noget stort'.

.:FORSIDE:.