fbpx

Aleix Vidal: 'Bliver specielt at stå på Camp Nou igen'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 21.12.19

© Getty Images
// Aleix Vidal // Alavés

Aleix Vidal får i eftermiddag gensyn med sine tidligere holdkammerater, når Aláves kommer på besøg på Camp Nou. Catalaneren ser frem til kampen, men erkender også, at det bliver svært at få noget med hjem.

Den tidligere Barca-spiller, Aleix Vidal, har haft mange op- og nedture, siden han over sommeren blev udlejet til Alavés fra Sevilla. På det seneste har han dog genfundet formen, og han kommer derfor meget sandsynligt i aktion på Camp Nou.

I et interview med Marca op til kampen ser Vidal frem til kampen, men indrømmer samtidig at det er meget usandsynligt, at Alavés tager hjem med ekstra point på kontoen. 'Det bliver meget særligt for mig at spille på Camp Nou igen. Det er altid svært at få point her. Det er et kompliceret sted at vinde, fordi du er nødsaget til at spille rigtig godt og samtidig håbe på, at de spiller dårligt' erkendte han.

'Vores intention er at prøve på at vinde, også selvom vores aktuelle udebaneform er forfærdelig, og vi er oppe imod Barca.' lød det overraskende ærligt fra catalaneren.

Vidal pegede - ikke som den store overraskelse - på Messi, som spilleren man have ekstra fokus på, men pointerede samtidig, at Barca har mange andre våben i arsenalet. 'Hvis ikke han (Messi, red.) kom i aktion, kan nogle andre spille en blændende kamp. Det er en stor klub med en fantastisk trup. Vi så det imod Inter i Champions League, at når det ligner, at de vil få problemer, ender de alligevel med at vinde kampen' afsluttede Aleix Vidal.

Kampen sparkes i gang 16.00 og kan ses på TV2 Sport.

.:FORSIDE:.