fbpx

Avis: Barca dropper at styrke den defensive midtbane

FCBARCELONA.DK - 22.08.24

 


Hele sommeren har der været rygter om, at Barca ville forstærke den defensive midtbane, for at udfylde tomrummet efter Busquets. Nu er der forlydender om, at planerne er droppet og at man kun går efter en kantspiller til venstre side.

Kimmich, Zubimendi og Merino er nogle af de navne der har været på blokken hos sportsdirektør Deco, men Barcas svære økonomiske situation har gjort det umuligt at gå i realitetsforhandlinger.

Med tiltrædelsen af Hansi Flick har prioriterne langsomt ændret sig og nu skulle man helt have droppet, at styrke den defensive midtbane. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick har ændret holdets taktiske udgangspunkt, ved at spille med to kontrollerende midtbanespillere. Derfor vurderes der ikke længere samme behov for at hente en spiller, der evner at ligge alene lige foran forsvaret.

Det spiller også ind, at Marc Casadó og Marc Bernal har imponeret i sommerens træningskampe og derfor er blevet en del af førsteholdstruppen. De startede begge inde mod Valencia i lørdags og gjorde det godt.

I stedet bruger Deco sine anstrengelser på at styrke den venstre side af angrebet, hvor Nico Williams var Flicks første prioritet, men hvor man med stor sandsynlighed må kigge andre veje.

hold1F

// Transfers
.:FORSIDE:.