fbpx

Barca kan måske ikke forstærke sig yderligere

FCBARCELONA.DK - 14.08.24

// Økonomi // Transfers

Der resterer kun lidt over to uger af transfervinduet og Barca kæmper stadig med at få den økonomiske kabale til at gå op. Nu tales der om en reel risiko for, at Dani Olmo bliver sommerens eneste forstærkning.

Det kniber gevaldigt for Barca med at opfylde La Ligas økonomiske fairplay-regler, selvom man har arbejdet på det hele sommeren. Samtidig har holdet brug for forstærkninger og det stiller klubben i en meget svær situation.

Artiklen fortsætter under annoncen


For en par uger siden meldte præsident Laporta optimistisk ud, at der snart kom gode nyheder på den økonomiske front. Det kom rigtig nok en nyhed om en vigtig aftale med sponsoren Ademark, der ville lægge 40 mio. euro, men den aftale ser ikke ud til at være nok.

Heller ikke salget af Julian Araujo og lejeaftalen med Oriol Romeu har skabt den nødvendige luft i lønregnskabet. Derfor står sportsdirektør Deco i en fastlåst situation.

Løsningen ligger i at komme af med flere spillere, specielt Clement Lenglet, der får en høj løn. Det kniber dog med at få sendt ham videre og måske det først sker i transfervinduets sidste timer og så hjælper det næppe det store.

Hvis man får sagt farvel til flere spillere, er der en håndfuld nuværende spillere som først skal indskrives, inden man kan hente andre. Det drejer sig om Dani Olmo, Iñigo Martínez, Pablo Torre, Pau Víctor og Álex Valle.

Der er derfor brug for at sige farvel til endnu flere spillere, men med kun lidt over to uger tilbage af transfervinduet er der en reel risiko for, at Barca ikke får forstærket sig med andre end Dani Olmo.

deco14F

.:FORSIDE:.