fbpx

Svær økonomisk kabale venter Barca denne sommer

FCBARCELONA.DK - 30.05.24

 


I sidste sommers transfervindue satte Barcas dårlige økonomi store begrænsninger for mulige forstærkninger. Sådan bliver det også denne sommer, hvor det endda bliver svært at få plads til nogle af de nuværende spillere.

Barcas økonomi er langsomt i bedring, men den ændrer ikke på, at de kæmper hårdt for at holde sig indenfor rammerne af de økonomiske fairplay-regler omkring lønninger til holdet.

Det lykkedes lige akkurat at få tingene til at passe i sommer, men det skyldtes kun, at man tog nogle kortsigtede beslutninger, når det gjaldt om at indskrive spillere. Både Iñigo Martínez og Vitor Roque blev kun indskrevet for sæsonen 2023/24, så dem skal der findes plads til, hvis Flick altså ønsker at beholde dem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Heller ikke Gavi eller Balde er indskrevet til næste sæson. Det skyldes at de begge har siddet ude det meste af sæsonen, hvor de ikke kunne nå at blive klar, inden at sæsonen var slut. Flick ønsker helt sikkert at beholde dem begge, men det kræver altså, at der skabes plads i lønregnskabet.

Også Hansi Flick og hans stab tæller med i lønningerne, så også her skal der findes plads. Xavi og hans stab var kun indskrevet for en enkelt sæson. Her er det dog en lille fordel, at Flicks løn angiveligt er lavere end Xavis var, men det ændrer ikke på, at det bliver en meget svær økonomisk kabale.

Ovennævnte gælder altså kun nuværende spillere og Flick. Hvis der kommer forstærkninger, skal de også indskrives og samlet set vil det kræve, at en hel del spillere skal væk denne sommer. Dermed kan der meget vel komme godt gang i svingdøren i Barcelona i transfervinduet.

gavi32F

// Økonomi
.:FORSIDE:.