fbpx

Ved midnat lukker transfervinduet i Spanien

FCBARCELONA.DK - 30.08.24

 


Det begynder at være sidste udkald for Barca, hvis de skal nå at forstærke truppen yderligere denne sommer. Transfervinduet i de fem største europæiske ligaer lukker ved midnat og måske der sker spændende ting lige inden deadline.

Sidstedagen i sidste sommers transfervindue blev meget hektisk for Barca, for her lukkede klubben hele seks aftaler. Lenglet, García og Fati blev udlejet, Ez Abde blev solgt og man lejede Joao Félix og Joao Cancelo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Helt så stor aktivitet bliver der næppe i dag, for dels er det i de seneste dage lykkedes at sende flere spillere videre, dels har Barca mere end svært ved at finde plads til nye spillere i lønregnskabet. Alligevel kan det ikke udelukkes, at der sker flere ændringer i truppen.

Spillere som Eric García, Ansu Fati og Pablo Torre bliver muligvis lejet ud, dog næppe dem alle sammen, men hvis sportsdirektør Deco skal finde plads til en eller flere forstærkninger, er der nogle andre der skal væk.

Som nævnt bliver det svært for klubben at hente spillere, men der er rygter om henvendelser på Leverkusens Jonathan Tah og Liverpools Stefan Bajcetic. Sidstnævnte meldes dog meget tæt på Salzburg, mens Leverkusen ikke vil slippe Tah, så det ligner en rigtig svær kabale for Deco i transfervinduets sidste timer.

De mindre ligaer i Europa lukker senere på forskellige datoer fra starten af september, mens Saudi Arabien først lukker den 6. oktober. Det åbner op for, at Barca kan komme af med spillere senere end transfervinduets frist i Spanien, der kun gælder for nye spillere man vil hente.

Her på fcbarcelona.dk følger vi naturligvis udviklingen tæt og opdaterer hvis der sker noget.

deco1F

// Transfers
.:FORSIDE:.