fbpx

Avis: Barca er stadig med i kampen om Jonathan Tah

Peter Vyff - 14.09.24

 


Jonathan Tah endte med at blive et transfermål for Barca til sidst i sommerens transfervindue. Catalanernes økonomi viste sig dog endnu engang som en forhindring, men ledelsen har angiveligt ikke opgivet af hente den tyske midtstopper.

Barca befandt sig til sidst i transfervinduet i en presset situation, hvor man efter en række omstændigheder pludselig så sårbar ud i midterforsvaret. Ledelsen meldte sig derfor ind i kampen om Jonathan Tah, der til trods for sin status som nøglespiller hos Bayer Leverkusen, ønskede at prøve sig af på et højere niveau.

Catalanerne måtte dog sande, at økonomien ikke rakte til en transfer, og derfor måtte man opgive at hente Tah, der fortsat er at finde hos tyskerne. Landsholdsspilleren har dog gjort det klart, at han ønsker at forlade klubben, og at han ikke forlænger sin kontrakt, der udløber til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har fået en række klubber til at interessere sig for Tah, der har udviklet sig som én af de bedste midterforsvarer i verden. Og eftersom tyskeren kan hentes gratis til næste sommer, meldes han som et varmt emne hos især Barca, der har gjort en dyd ud af at hente transferfrie spillere.

Det skriver avisen Sport, der samtidig tilføjer, at flere Premier League-klubbern, deriblandt Liverpool, Manchester United, Tottenham og Chelsea også har øje på den 28-årige forsvarsspiller. Liverpool meldes især lun på Tah, da Virgil van Dijk har kontraktudløb efter denne sæson.

Spørgsmålet er derfor, hvorvidt Barca er i stand til at konkurrere med lønningerne fra Premier League, hvor pengene er langt større end i La Liga. Catalanerne er på samme måde heller ikke så presset på bemandingen i midterforsvaret, der er særdeles godt besat, når alle spillere er klar.

Omvendt forstærkes rygterne af Hansi Flicks kendskab til Tah, samt det faktum, at både Eríc Garcia, Ronald Araújo og Andreas Christensen ofte er blevet meldt på vej væk fra Barca. Iñigo Martínez har samtidig kontraktudløb, og da han befinder sig i karrierens efterår, kan Tah vise sig at være en værdifuld forstærkning og en god mulighed på transfermarkedet.

// Jonathan Tah
.:FORSIDE:.