fbpx

Avis: Barca meldes klar med bud på Mikel Merino

Peter Vyff - 07.06.24

 


Barca har i lang tid haft planer om at forstærke den defensive midtbane, og finde en langvarig erstatning for Busquets. Den opgave kan gå til Mikel Merino fra Real Sociedad og Barca meldes klar til at byde på baskeren.

Det er kun lidt over en uge siden, at Hansi Flick overtog trænersædet hos Barca, og han er allerede i gang med at forme sit hold til den kommende sæson. Og ligesom Xavi og ledelsen tidligere har proklameret, er tyskeren også på markedet efter en defensiv forstærkning til midtbanen.

Cheftræneren skulle således have et godt øje til Mikel Merino, der i adskillige sæsoner har styret midtbanen hos Real Sociedad. Catalanerne har tidligere også været meldt interesseret i hans holdkammerat, Martín Zubimendi, der dog koster op i mod 60-70 mio. euro.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 27-årige Merino forventes dog at koste væsentligt mindre, og ifølge avisen Sport er Barca klar med et indledende bud på midtbanespilleren. Ledelsen står angiveligt klar med tilbud på 25 mio. euro, samt ekstra 5 mio. i variabler, hvilket må siges at være et ganske passende bud for den rutinerede spiller.

Real Sociedad-spilleren har dog en frikøbsklausul på 65 mio. euro, men eftersom han har kontraktudløb i 2025, forventer Barca at kunne købe ham noget billigere. Det vides dog endnu ikke, hvordan baskerne forholder sig til tilbuddet, men Flick er dog angiveligt allerede begyndt at planlægge en fremtid med Merino på holdkortet.

Tyskeren overvejer at bringe en ny taktik, hvor han stiller med to midtbanespillere, der har evnen til at gå fra boks-til-boks. Cheftræneren har allerede den ene spiller klar i form af Frenkie de Jong, og Merino er Flicks favorit til at danne partner med hollænderen.

Det er samtidig også en plads som Gavi kan dække, når han er klar til efteråret, og taktikken skulle give bedre plads til at Pedri og Ilkay Gündogan kan udfolde sig længere fremme på banen. Meget afhænger dog af, hvorvidt det lykkes at hente en spiller som Merino.

merino2F

// Mikel Merino
.:FORSIDE:.