fbpx

Real Sociedads Mikel Merino er Flicks topprioritet

Anders Lang Jensen - 06.06.24

 


Den defensive midtbaneposition har i de seneste transfervinduer været en høj prioritet i Barca, men økonomisk har det ikke været muligt at finde en endegyldig arvtager for Busquets. Flick meldes nu lun på Mikel Merino.

Sidste sæsons tilgang af tyske Ilkay Gündogan var en massiv forstærkning til den centrale akse på holdet, men en ren 6’er mangler fortsat for at balancere Barca-mandskabet yderligere. Det er igen en prioritet denne sommer, og en meget specifik La Liga-profil er i sigtekornet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport er Real Sociedads midtbaneprofil Mikel Merino nemlig en særdeles populær skikkelse i den sportslige ledelse i Barca. Internt i klubben er der en fælles forståelse af, at 27-årige Merino vil passe perfekt til Hansi Flicks kommende midtbane på Barca-holdet.

Specielt fremhæves Real Sociedad-profilens alsidighed på midtbanen som en styrke. Han er stærk i defensiven, men samtidig kan Merino en masse med bolden og bidrage i offensiven som en stærk boks til boks-midtbanespiller.

Økonomisk vil det dog kun være muligt for Barca at købe Merino, hvis der sker fremskridt på financial fair play-siden. Snart ventes en ny stor sponsoraftale med Nike præsenteret, og den vil rykke et stort skridt for Barcas økonomiske situation og dermed muligheder på sommerens transfermarked.

merino1

// Mikel Merino
.:FORSIDE:.