fbpx

Avis: Bayern og De Ligt lokker Frenkie de Jong

Simon Arun Vrábel - 14.12.22

// Frenkie de Jong

topbar222

Det sidste kapitel omkring Frenkie de Jong er endnu ikke blevet skrevet og nu går rygterne på, at Bayern München, som sidste år købte Matthijs de Ligt, forsøger at lokke hollænderen væk fra Barca.

Indtil der kommer en endelig afklaring på Frenkie de Jongs lønsituation vil hans fremtid i Barca forsat være usikker. Det betyder samtidig også, at hollænderen vil være omgærdet af diverse transferrygter og det seneste er, at Bayern München endnu engang lurer i kulissen. Denne gang har de dog et trumfkort i ærmet – nemlig De Jongs gode ven og landsmand Matthijs de Ligt.

Nærmest lige siden Joan Laporta satte sig i præsidentstolen i Barca og begyndte den økonomiske reformering af klubben har Frenkie de Jong været i krydsilden. Årsagen er, at den blonde hollænder fik forhandlet en kontrakt i hus med den tidligere ledelse, som ligger langt over det lønhierarki, som Laporta ønsker, at der skal være i truppen. Ud over at have et ønske om en slankere lønstruktur, så er det også altafgørende for klubbens overlevelse, at lønningerne sænkes og her er Frenkie de Jong én af de spillere, som kan gøre den største forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt imens Frenkie de Jong står fast på sin kontrakt og kæmper med den catalanske ledelse, så lurer Bayern München i kulissen. I sommer var der også rygter om, at tyskerne var varme på Frenkie de Jong, men de anstrengte forhandlinger om Lewandowski samt det faktum, at man allerede havde brugt mere end 100 millioner euro på spillere som Sadio Mané og Matthijs de Ligt gjorde, at den tyske storklub afventede situationen.

Nu har Frenkie de Jong så seks måneder mindre tilbage af sin kontrakt og samtidig står tyskerne pludselig endnu stærkere i deres mulighed for at lokke De Jong til Allianz Arena. Avisen Sport fortæller, at Frenkie de Jong slet ikke er uinteresseret i det tyske sportslige projekt og samtidig er det velkendt, at De Jong og De Ligt er meget gode venner fra deres tid sammen både på det hollandske landshold og i Ajax, hvor de begge spillede fra 2016 til 2019.

Det afgørende spørgsmål ser derfor ud til at blive, om den sportslige ledelse kan finde et foreneligt forlig med Frenkie de Jong, som holder ham i hans drømmeklub. Her går rygterne på, at man overvejer at tilbyde ham at fastholde sin høje løn, men at den i stedet bliver delt ud over en endnu længere kontrakt end dén han allerede har. Derfor bliver det spændende at se, om Frenkie de Jong kan se sig selv på Camp Nou længere end til 2026 hvor hans nuværende kontrakt udløber.

 

.:FORSIDE:.