fbpx

Avis: Íñigo Martínez vil vente på Barca

Markus Johannessen - 10.02.23

// Iñigo Martínez

Barca har i længere tid været i dialog med Athletic Bilbao-stopperen, Íñigo Martínez, hvis kontrakt udløber til sommer. Den erfarne forsvarsspiller har flere interesserede klubber, men vil angiveligt ikke til andre end catalanerne.

Xavi og co. forsøgte allerede sidste sommer at hente Íñigo Martínez til klubben. De velkendte Financial Fair Play-regler spændte dog endnu engang ben for Barca og det betød, at klubben måtte vente et år yderligere, hvor han vil være tilgængelig på en fri transfer. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 31-årige defensivspiller er i øjeblikket en af de mest eftertragtede forsvarsspillere i ligaen. På trods af, at han kan forlade sin nuværende klub på fri transfer til sommer, kan catalanerne dog stadig løbe ind i udfordringer med UEFAs Financial Fair Play, hvad angår at få ham registreret i truppen. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har Atlético Madrid nu meldt sig på banen og ønsker Íñigo Martínez til klubben for at styrke bagtropperne. Dette har den spanske landsholdsspiller angiveligt afvist indtil videre, da han ønsker at vente på nyheder fra Barcas ledelse om, at han kan registreres til sommer og iføre sig Barca-trøjen. 

Xavi har i forvejen et habilt mandskab af centrale forsvarsspillere, men den erfarne og topprofessionelle Íñigo Martínez er efter sigende tiltænkt at udfylde det tomrum, som Piqué efterlod i november. .:FORSIDE:.