fbpx
Annonce

Iñigo Martínez blev forvirret over Xavis seddel

FCBARCELONA.DK - 05.11.23

 


Spillet fungerede slet ikke for Barca i lørdagens udekamp mod Real Sociedad og Xavi gjorde alt for at få tingene justeret. Det skabte en pudsig situation, da Iñigo Martínez fik en seddel fra sin træner som han ikke forstod.

Barca spillede med en uvant formation med tre centrale forsvarspillere og med Cancelo og Balde længere fremme på banen, noget der tydeligvis ikke fungerede som Xavi gerne ville have det. Det medførte en pudsig episode i anden halvleg, hvor Xavi fik sendt en håndskreven seddel ind på banen til Iñigo Martínez med instukser.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martínez kiggede længe på sedlen og begyndte at kommunikere til holdkammeraterne hvad det handlede om, men efter kampen erkendte baskeren, at han ikke helt forstod beskeden fra sin træner.

'Han gav mig sedlen så vi kunne omorganisere en smule, men der stod så mange ting, at jeg ikke forstod noget af det. Samtidig var pulsen høj i kampen, så det var meget svært for at forstå. Det er den slags der sker' udtalte Martínez med et grin efter kampen, da tv-stationen Movistar fangede ham til en kommentar.// Real Sociedad // Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.