fbpx

Fem spillere i karantænefare i kampen i morgen

FCBARCELONA.DK - 12.05.24

 


Barca har ikke råd til at smide point i holdets sidste fire kampe i La Liga, hvis de vil være sikre på at tage den vigtige andenplads. Mulighederne trues dog af, at en håndfuld af spillerne risikerer karantæne.

Selvom der ikke længere er titler på spil for Barca, er der stadig andenpladsen i ligaen at spille om, og dermed adgang til næste sæsons spanske Supercup, der udover prestigen, også byder på en atraktiv indtægt.

Holdet ligger lige nu på en tredjeplads med to point op til Girona, men med en sejr i morgen over Real Sociedad, er det Barca der overtager andenpladsen med tre runder tilbage. Det ligner et tæt kapløb med Girona de sidste runder og derfor skal spillerne yde den maksimale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi kommer helt sikkert ikke til at spare spillere, men han risikerer at måtte undvære en eller flere spillere i næste runde, hvor Barca skal en tur til Almería. Hele fem spillere har nemlig samlet sig fire gule kort og det næste vil automatisk medføre karantæne.

Det drejer sig om Jules Koundé, Andreas Christensen, Ilkay Gündogan, Sergi Roberto og Oriol Romeu. Især de tre førstnævnte vil være svære at undvære, for de anses alle for stamspillere og vil under normale omstændigheder starte på banen.

Kampen mod Real Sociedad fløjtes i gang kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

ac31F

// Real Sociedad
.:FORSIDE:.