fbpx
Annonce

Iñigo Martínez gør det svært for Xavi at vælge

FCBARCELONA.DK - 01.11.23

// Iñigo Martínez

Iñigo Martínez kom til Barca med en skade og havde først en noget tøvende start i sin nye klub. I de seneste kampe har han dog gjort det glimrende og det gør det svært for Xavi at sammensætte det centrale forsvar.

Det var ikke meget man så til Iñigo Martínez i de første små to måneder af sæsonen, men i de seneste tre kampe mod Bilbao, Shakhtar og Real Madrid er han startet inde og har gjort det godt. Dermed står Xavi reelt med et luksusproblem, når de to pladser i det centrale forsvar skal sammensættes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martínez er den eneste venstrefodede centrale forsvarsspiler i Barcas forsvar og det giver ham en klar fordel i forhold til Araujo, Koundé og Christensen, der alle er højrefodet.

Det har hovedsagligt været Andreas Christensen, der har ligget i venstre side af det centrale forsvar og også danskeren har gjort det glimrende, men han har nu fået hård konkurrence af Martínez. Danskeren har dog vist sig at være lidt skrøbelig, så måske Xavi vælger at skåne danskeren mere nu, hvor Martínez har vist sig så flot frem.

Ronald Araujo er angiveligt Xavis foretrukne spiller til højre side, men Jules Koundé er ikke en spiller der stiller sig tilfreds med en reserverolle, så også her er konkurrencen benhård.

Det er en ønskesituation for Xavi, men også en balancegang, for det handler også om, at alle fire centrale forsvarsspillere skal være glade og tilfredse og det bliver de kun med regelmæssig spilletid.

Derfor må det imødeses med spænding hvordan Xavi vælger at håntere situationen i de kommende kampe, hvor alle fire spillere er 100% klar..:FORSIDE:.