fbpx
Annonce

Xavi har et svært vælg imellem Cubarsí og Martínez

Simon Arun Vrábel - 29.02.24

 


I de næste svære kampe imod henholdsvis Athletic Clu Bilbao på udebane senere returopgøret i Champions League imod Napoli, skal Xavi træffe det svære valg i det centrale forsvar mellem den unge Cubarsí og den rutinerede Martínez.

Forsvarsspillet er så småt begyndt at blive bedre med starten af det nye kalenderår, og med Jules Koundé på højrebacken og Andreas Christensen på den defensive midtbane, efterlader det et svært dilemma for Xavi om, hvem der skal danne makkerpar med Ronald Araújo i det centrale forsvar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den ene mulighed er nemlig den kun 17-årige Pau Cubarsí, som har udviklet sig eksplosivt i de seneste måneder. Især kampen imod Getafe var eksemplarisk, og både Xavi og Cubarsí’s holdkammerater var ude med markante roser efterfølgende til den unge centerback. Selvom talentet intet fejler, så mangler Cubarsí omvendt erfaring.

Det har Iñigo Martínez til gengæld masser af, for den 32-årige forsvarsspiller har udover et hav af landskampe også 367 La Liga-kampe på CVet for Real Sociedad, Athletic Club Bilbao og Barca. Sandsynligheden for, at Martínez kan holde hovedet koldt på et fyldt San Mamés stadion eller i en altafgørende kamp imod Napoli, er derfor langt større.

Xavi har derfor et svært dilemma, hvor han skal vælge imellem rutinen eller talentet?. Hvem cheftræneren vælger, får man først svar på, en times tid før kickoff på søndag aften.

Kampen imod Athletic Club Bilbao spilles kl. 21.00, og den kan ses på TV2 Sport X.

training11F

// Iñigo Martínez // Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.