fbpx

Avis: Schalke overvejer at beholde strålende Todibo

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.03.20

© Getty Images
// Todibo

Barca udlejede i vinterens transfervindue Jean-Clair Todibo til den tyske klub Schalke 04. Her gør den franske forsvarsspiller det så godt, at tyskerne nu angiveligt overvejer at beholde Barca-spilleren.

Todibo spiller strålende fodbold for Schalke 04 for tiden, hvor han så småt er ved at bide sig fast på holdet. Det viser statistiskkerne også efter den seneste kamp mod Hoffenheim, hvor Todibo havde en succesful afleveringsrate på 91,5%, mens hans vandt 84,6% af alle de dueller han var involveret i.

Det har ifølge den catalanske avis Sport fået Schalke 04 til at overveje at beholde den 20-årige forsvarsspiller. Det kan tyskerne da også sagtes føre ud i livet, da de har en købsklausul på ham på 25 mio. euro med i lejeaftalen med Barca.

Todibo er kommet sig over en svær start i det tyske, hvor han startede meget på bænken, men de seneste to kampe har han spillet fuld tid og imponeret. Indtil nu har han spillet syv kampe for tyskerne.

De gode præstioner kommer sjovt nok samtidig med, at Barca oplever store problemer i det catalanske forsvar. Her kunne Todibo nu have spillet en hovedrolle. Barca kan dog glæde sig over, at Todibo udvikler sig godt i tysk fodbold.

Vælger Schalke til sommer at købe Todibo for 25 mio. euro, er det på forhånd aftalt, at Barca kan købe ham tilbage for 50 mio. euro.

.:FORSIDE:.