fbpx

Avis: Yamal og Lewandowski tvivlsomme mod Sevilla

Markus Johannessen - 16.10.24

// Robert Lewandowski // Lamine Yamal

Hansi Flick får gradvist tyndet ud i skadeslisten, men to af offensivens vigtigste spillere ser ud til at døje med fysiske skavanker efter landsholdspausen. Det meldes, at både Lamine Yamal og Lewandowski er i fare for at misse opgøret mod Sevilla. 

Barca kan stå uden Robert Lewandowski og Lamine Yamal i den kommende kamp mod Sevilla på søndag. Begge spillere er tvivlsomme på grund af fysiske problemer, som dog ikke lader til at være alvorlige, men som stadig vækker bekymring hos trænerstaben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski fik et kraftigt slag på benet efter en hård tackling fra den kroatiske målmand Dominik Livakovic i Polens UEFA Nations League-kamp. Efter kampen blev han set forlade stadion tydeligt haltende, og selvom han forsikrede journalisterne om, at 'benet er okay', er det stadig usikkert, om han når at blive klar til at spille mod Sevilla.

Lamine Yamal er også tvivlsom til søndagens opgør på grund af en overbelastning, som han har døjet med efter sin kampe i sidste uge med det spanske landshold. Det forventes, at begge spillere vil gennemføre en genoptræningsproces og blive vurderet nærmere i de kommende dage. Derfor vil de, ifølge avisen Sport, sandsynligvis ikke træne sammen med resten af holdet torsdag, men i stedet træne og blive tilset individuelt. 

Med vigtige kampe mod Bayern München og Real Madrid lige om hjørnet kan det blive afgørende for Hansi Flick at vurdere, om han vil risikere at bruge sine stjerneangribere mod Sevilla, eller om han vil spare dem til de kommende topopgør. Lewandowski har spillet mange minutter i denne sæson, både for klub og landshold, og kunne godt have brug for en pause for at undgå yderligere skavanker. Yamal er ung og stadig i konstant fysisk udvikling, hvilket også betyder, at han er ekstra disponeret for overanstrengelser. 

.:FORSIDE:.