fbpx
Annonce

Barca er videre til 1/8-finalen i Champions League

FCBARCELONA.DK - 25.11.20

// Dynamo Kiev


Barca spillede sig tirsdag aften videre til ottendedelsfinalen i Champions League, da man på udebane mod Dynamo Kiev vandt med 0-4. Med sejren er catalanerne nu sikre på at slutte på en af de to øverste pladser i gruppen.

Det blev en meget tiltrængt positiv oplevelse for Barca tirsdag aften, hvor man på en flot anden halvleg og med en flyvende Martin Braithwaite i hovedrollen, vandt sikkert med 0-4 ude over Dynamo Kiev. Dankseren scorede to mål og stod også for en assist.

Med sejren er Barca nu sikker på at gå videre til ottendedelsfinalen, da man topper gruppen med 12 point med kun to kampe tilbage. Herefter følger Juventus med 9 point, mens både Dynamo Kiev og Ferencvaros har et point hver. Dermed er catalanerne sikre på at ende enten på første- eller andenpladsen.

Det bliver nu Barca og Juventus, som skal kæmpe om den eftertragtede førsteplads i gruppen, som betyder, at man skal møde et hold på andenpladsen fra en af de andre grupper. I næste runde hedder kampene Ferencvaros-Barca og Juventus-Dynamo Kiev, mens det i sidste runde er Barca-Juventus og Dynamo Kiev-Ferencvaros.

Se stillingen i Champions League gruppen her.

.:FORSIDE:.