fbpx

Journalist: Xavi Simons har fokus på Barca-skifte

Peter Vyff - 13.05.24

// Xavi Simons

Xavi Simons er de sidste par uger blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca, hvor han tidligere har tilhørt La Masia. Stortalentet er dog ejet af PSG, men han er angiveligt klar til at gøre alt hvad han kan for at få skiftet gennemført.

La Masia har altid været kendt for deres store talentproduktion, men det er langt fra alle spillere, der har haft tålmodigheden til at vente på deres gennembrud på førsteholdet. Derfor har flere ungdomsspillere, deriblandt Ilaix Moriba og Xavi Simons, forladt klubben i deres søgen på spilletid andre steder.

Kærligheden til Barca er dog noget, der nærmest aldrig forlader dem, og det er også tilfældet for Xavi Simons, der angiveligt ønsker at vende retur til Catalonien. Midtbanespilleren har haft en succesfuld sæson hos RB Leipzig, hvor han har markeret sig med gode præstationer både i Bundesligaen og i Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er blevet til imponerede 9 mål og 15 assists i denne sæson, på trods af en mindre formnedgang i efteråret, og det har naturligvis skabt en del interesse. Hollænderen er dog kun på leje hos tyskerne, og hvis man ønsker at hente ham til sommer, skal man forhandle med Paris Saint-Germain.

Pariserne har dog indtil videre ikke udvist den store interesse i at beholde Xavi Simons, og derfor er han blevet rygtet til Barca, der ønsker at forstærke holdet med en midtbanespiller. Catalanerne har dog ikke råd til hollænderen, og derfor er der blevet spekuleret i endnu en lejeaftale til sommer.

Og det er ifølge journalisten Roger Torello fra avisen Mundo Deportivo noget, som stortalentet har fuldt fokus på. Den 21-årige Simons har angiveligt en klausul i hans kontrakt, der gør, at han har stor indflydelse på sin fremtidige destination, og han er ikke i tvivl - han vil tilbage til Barca.

Midtbanespilleren er efter sigende fast besluttet på at få skiftet til at ske, og det kan vise sig gavnligt for Barca, når der skal forhandles med PSG. Alt er dog fortsat spekulationer, men Xavi Simons er uden tvivl en spændende spiller med et stort potentiale, og i sidste ende bliver det afgørende om franskmændende overhovedet ønsker at miste ham.

.:FORSIDE:.