fbpx

Chelsea og Bayern overvejer at hente Marc Guiu

Peter Vyff - 22.06.24

 


Marc Guiu fik et lille gennembrud i den forgangne sæson, hvor han i korte perioder gjorde flot opmærksom på sig selv. Stortalentet er dog langt fra sikret fast spilletid efter sommerferien, og det får Chelsea og Bayern på banen.

Xavi havde undervejs i sidste sæson store problemer i angrebet, hvor Robert Lewandowski sad ude i lang tid med en skade. Cheftræneren blev derfor tvunget til at gøre brug af Marc Guiu, der højst overraskende formåede at score i sin debut, både i La Liga og i Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet har samtidig været en vigtig spiller for andetholdet, Barca Atlétic, og der er ingen tvivl om, at han indeholder et stort potentiale. Catalanerens fremtid er dog oppe til en del diskussion, da han har kontraktudløb i 2025, og selvom man har arbejdet på en forlængelse, er intet endnu offentliggjort.

Den 18-årige Guiu har samtidig kun en frikøbsklausul på seks mio. euro, og han er derfor et varmt transferemne hos flere storhold. Det understregede journalisten Fabrizio Romano også forleden, da han kunne fortælle, at Chelsea og Bayern München nu har snøren ude efter angriberen.

Tyskerne har angiveligt haft fokus på Guiu over en længere periode, hvilket dog ikke kommer som den store overraskelse. Bayern er i efterhånden lang tid blevet meldt interesseret i en række Barca-spillere, såsom Gavi og Ronald Araújo, og nu altså også Guiu.

Catalanerne forholder sig dog for nu rolige omkring situationen, da man stadig føler sig sikre på, at kontraktforhandlingerne nok skal arte sig. Meget afhænger dog af, hvilke angribere, der er tilbage hos Barca efter sommerferien, da Guiu med sikkerhed vil efterspørge spilletid på førsteholdet.

guiu10F

// Marc Guiu
.:FORSIDE:.