fbpx

Avis: Ronald Araújo lytter ikke til exit-rygter

Peter Vyff - 21.06.24

// Ronald Araujo

Der er blevet skrevet en del om Ronald Araújo, der ofte er blevet nævnt i forbindelse med et sommer-exit. Uruguayaneren giver dog ikke noget rygterne, og han har angiveligt kun i sinde at fortsætte hos Barca.

Barca har hårdt brug for at generere indtægter fra hovedsageligt spillersalg, hvis det skal lykkes at nå i mål med sommerens transferplaner. Catalanerne er derfor sandsynligvis nødt til at sælge én eller flere nøglespillere, og her er navne som Jules Koundé, Frenkie de Jong og Ronald Araújo ofte blevet nævnt.

Der er især blevet spekuleret i fremtiden for uruguayaneren, der endnu ikke har accepteret ledelsens tilbud om en kontraktforlængelse samtidig med, at Manchester United og Bayern München skulle være meget interesseret i ham. Men ifølge avisen Sport, har Araújo ingen intention om at forlade Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er udnævnelsen af Hansi Flick angiveligt en stor årsag til, da han har forklaret forsvarsspilleren, at han er en nøglespiller i hans setup. Præsident Joan Laporta har samtidig altid fastholdt sit ønske om at beholde Araújo.

De igangværende kontraktforhandlinger giver dog fortsat anledning til spekulationer, da ledelsens tilbud efter sigende ikke levede op til midterforsvarens forventninger. Catalanerne skulle dog fortsat være håbefulde omkring en forlængelse, og målet er fortsat at finde en løsning inden den 1. juli, hvor den nye sæson officielt går i gang.

Araújo forholder sig angiveligt også ganske roligt omkring den nye aftale, da han stadig har to år tilbage af sin kontrakt. Uruguayaneren er samtidig afklaret med, at han ønsker at fortsætte hos Barca, hvilket hans repræsentanter også skulle have meddelt ledelsen. Meget tyder derfor på, at Araujo fortsat er at finde hos Barca efter sommerferien.

araujo87F

 

.:FORSIDE:.