fbpx

Avis: Barca overvejer at hente Sancho på lejeaftale

Markus Johannessen - 26.06.24

// Sancho

Barcas ledelse har fortsat mange mulige kandidater i overvejelserne til at indtage positionen som offensiv kantspiller i den kommende sæson. Nu er Manchester Uniteds Jadon Sancho angiveligt tilbage på radaren. 

Deco har i månedsvis arbejdet på at få kabalen til at gå op i forhold til at finde en profil, som har potentiale til at vise sig som en verdensklasse angriber i Barca-trøjen, men samtidig er en realistisk transfer for klubben økonomisk.

Sportsdirektøren hælder mest til Liverpools Luis Díaz, mens ledelsen tilsyneladende foretrækker Bilbaos Nico Williams. Nu har Manchester United angiveligt tilbudt Jadon Sancho til Barca, hvilket er en spiller der skulle være meget populær hos cheftræneren Hansi Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sancho er vendt tilbage til United efter sin lejeaftale med Dortmund, hvor han igen har vist sin enorme klasse. Han bliver ikke i United, da hans forhold til Erik Ten Hag er uholdbart, og Premier League-klubben leder efter en ny destination til ham. United tilbød ham til Barca for nogle måneder siden, hvor de ønskede at udforske en spillerudveksling, men Barca bed ikke på. Nu er scenariet med Sancho meget mere gunstigt, fordi United kan få svært ved at sælge den 24-årige englænder og derfor bliver nødt til at leje ham ud. 

Både Dortmund og Juventus har afvist at betale de 60 millioner euro, som Manchester-klubben kræver for et salg. Barca har ikke engang overvejet det, men hvis døren åbnes for en lejeaftale, kan tingene ændre sig. 

Alt dette berettes af den catalanske avis Sport, som også tilføjer, at catalanernes største bekymring er lønnen, men at kantspilleren er villig til at gøre en økonomisk indsats, hvis destinationen er den catalanske hovedstad. 

Jadon Sancho har førhen vist, at han kan være en spiller, der blander sig med de andre profiler fra øverste hylde. Uheldigvis er han faldet igennem i Manchester United, hvilket også kan tydes på hans markedsværdi, der er faldet med 100 millioner euro siden 2020. Hans retur til Dortmund, hvor han hjalp den tyske klub hele vejen til en Champions League-finale, har dog vist at han slet ikke færdig med europæisk fodbold af højeste kaliber. 

Hvis de øverste kandidater på ønskelisten viser sig at blive umulige at opnå, kunne Sancho blive en reel mulighed for catalanerne. Han fungerer på alle positioner i offensiven og har med sine 24 år masser at byde på endnu.

sancho2F

 

.:FORSIDE:.