fbpx

Avis: Betis-talent har tilbudt sig til Barca

Peter Vyff - 22.06.24

 


Barca er tidligere blevet sat i forbindelse med Assane Diao, der betragtes som et af Real Betis' største talenter. Catalanerne skulle nu have fået tilbudt den spanske angriber, der menes at koste i omegnen af 15 mio. euro.

Ledelsen har store planer for det kommende transfervindue, og udover at forstærke holdet med en defensiv midtbanespiller, har man også fokus på at styrke angrebet. Barca har således snøren ude efter spillere som Nico Williams og Luis Diaz, der dog begge forventes at koste et stort millionbeløb.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor også på udkig efter billigere alternativer, og sådan et har man nu fået tilbudt i form af den 18-årige Assane Diao fra Real Betis. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også kan fortælle, at angriberen kommer til at koste cirka 15 mio. euro, da det menes at være hans frikøbsklausul.

Stortalentet fik sin debut i den forgangne sæson, hvor det sammenlagt blev til 28 kampe på tværs af alle turneringer, hvor han også bød ind med 4 mål undervejs. Andalusierne ønsker derfor også at beholde Diao, som er et ekstremt lovende talent, der også allerede har fået sin debut på det spanske U21-landshold.

Real Betis har dog angiveligt en mulighed for at fordoble angriberens frikøbsklausul, hvis man modtager et bud på 15 mio. euro og samtidig giver ham en stor lønstigning. Derfor kan et skifte udvikle sig til at blive lidt for kompliceret for Barca.

assanediao1F

// Assane Diao
.:FORSIDE:.