fbpx

Casadó: 'Har kæmpet for dette siden jeg var lille'

FCBARCELONA.DK - 22.06.24

 


I går blev det officielt at Marc Casadó bliver en del af Barcas førstehold, da han forlængede til 2028. Det er tydeligvis noget der betyder meget for den 20-årige catalaner, der har udviklet sig i La Masia.

'Denne forlængelse er udbyttet af alt det jeg har kæmpet for siden jeg var lille. Det er ethvert barns drøm der nu går i opfyldelse for mig. Jeg er meget glad og lige nu tænker jeg på al den støtte jeg har fået fra familien og venner, der har været tæt på mig i dagligdagen' udtalte han til klubbens medier, da han havde underskrevet sin nye kontrakt på præsident Laportas kontor.

Artiklen fortsætter under annoncen


Casadó er samtidig klar over, at det blive en stor udfordring at være en del af førsteholdet. 'Det er ikke nemt, for her er der altid de bedste spillere, men det hårde arbejde for at opfylde drømmen om at kunne spille på førsteholdet en dag, har nu båret frugt. ' fortsatte han.

Forlængelse kom blot to dage inden at Marc Casadó spiller den afgørende kamp om oprykning for andetholdet Barca Atlétic. 'Jeg er meget stolt over min tid hos Barca Atlétic, for det har hjulpet mig til at vokse som spiller og som menneske. Jeg er super glad for, at vi har mulighed for at slutte etapen med en oprykning. Det håber jeg sker' kom det fra Casadó.

Den 20-årige catalaner er en lederfigur på banen og at bære anførerbindet på førsteholdet en dag, akkurat som hos Barca Atlétic, er den ultimative drøm. 'Min drøm er at spille på førsteholdet, men at være anfører er på et helt andet niveau. Jeg er klar over, at man kræver 100% af dig og jeg vil altid give alt for dette klublogo' afsluttede en smilende Casadó.

casado3F

// Marc Casadó
.:FORSIDE:.