fbpx

Barcas dybe krise kommer på det værste tidspunkt

FCBARCELONA.DK - 17.08.20


Ingen kan være uenig i, at Barca befinder sig i en historisk dyb krise efter 8-2 ydmygelsen mod Bayern München. Det bliver ikke bedre af, at økonomien er presset af coronakrisen og dermed er det svært at se løsninger.

Nøgternt set skal der ske massive ændringer i FC Barcelona, såvel på ledelsesgangen, på trænerbænken og blandt spillerne. Her ville det være oplagt at ansætte en ny træner og give ham en pose penge til, at bygge et nyt hold op. Problemet er bare, at det er der ikke penge til.

For et par uger siden fortalte præsident Bartomeu, at indtægterne i næste sæson vil falde med 30% i forhold til det forventede, alene på grund af konsekvenserne af coronakrisen. Det betyder, at klubben er tvunget til at se på omkostningerne og det lukker af for nye høje lønninger.

Skulle præsident Bartomeu vælge at gå af, vil det samtidig være svært for en ny ledelse at tage de store beslutninger, når der ikke er penge til de store investeringer.

Situationen ser derfor noget fastlåst ud når det gælder næste sæson, der også i stort omfang bliver påvirket af coronasituationen.

Der er derfor ingen tvivl om, at Barcas dybe krise kommer på det værst tænkelige tidspunkt, for mulighederne for at finde løsninger der hurtigt virker, er få.

.:FORSIDE:.