fbpx

Alves er ikke blevet løsladt - kan ikke betale kautionen

FCBARCELONA.DK - 23.03.24

// Dani Alves

Forleden fik Dani Alves muligheden for at blive løsladt mod kaution, mens ankesagen om voldtægt skulle for domstolen. Der var forlydender om, at han var ude af fængslet, men han har ikke kunne finde den million euro der skal til.

En dommer afgjorde onsdag at Alves kunne løslades mod en kaution på 1 million euro og alle tog for givet, at det beløb blot var en formalitet for den forhenværende Barca-spiller. Der var forlydender om, at Neymar lagde beløbet ud, men det benægtede hans far hurtigt i en udmelding.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kendsgerningen er nu, at Dani Alves ikke har kunne fremskaffe en million euro. Han har i retten tidligere udtalt, at hans økonomi hænger i laser efter mere end et års varetægtsfængsling, hvor flere sponsorer og samarbejdspartnere har opsagt deres kontrakter som følge af voldtægtssagen, hvor Alves blev idømt fire et halvt års fængsel.

Det var i onsdags at Alves fik muligheden for at blive løsladt, men det kniber gevaldigt med at finde den million euro der skal til. Der var forlydender om, at det ville lykkes i går, men da domstolen lukkede for weekenden, stod pengene ikke på deres bankkonto.

Derfor må Dani Alves tilbringe weekenden i fængslet i håbet om, at kautionen kan blive betalt i næste uge, så han nyde friheden efter mere end 14 måneders varetægtsfængsling.

Lykkes det Alves at betale kautionen og dermed blive løsladt, må han ikke forlade Spanien, så længe ankesagen mod ham behandles. Han har fået inddraget både sit brasilianske og spanske pas, ligesom han hver uge skal møde op i retsbygningen for at dokumentere, at han fortsat er i landet.

alves1F

.:FORSIDE:.