fbpx

Depay: 'Jeg tror på, at jeg kommer til Barca'

Jacob Møller Nielsen - 08.10.20

© Getty Images
// Depay

Hollandske Memphis Depay var, sammen med Eric García, den spiller, der florerede flest rygter om ved det netop overståede transfervindue. I et interview ovenpå landskampen i går taler angriberen ud om det fejlslagne skifte.

Memphis Depay var længe rygtet til Barca i det netop overståede transfervindue, hvor klubbens træner Ronald Koeman også udtalte til pressen, at han gerne så Depay skifte til Barcelona. Efter Hollands 1-0 nederlag i landskampen mod Mexico i går, hvor Depay spillede en flot første halveg, fortalte hollænderen om det fejslagne skifte i interviewet med det hollandske medie NOS Sport efter slutfløjt.

'Barca? Jeg tror, at hvis jeg fortsætter med at gøre mit bedste, vil interessen stadig være der i den nære fremtid,' sagde hollænderen indledningsvist.

Herefter kom angriberen ind på, hvad det præcist var, der satte en stopper for skiftet: 'Jeg vil ikke gå ind i detaljer, men ja, jeg var meget tæt på at skifte til Barcelona. Specifikke regler holdt dog handlen fra at kunne blive en realitet, desværre,' sagde han.

Her kan man spekulere i, hvilke regler han præcist mener. De fleste meldinger har peget på, at det er La Ligas regel om, hvor stort lønbudgettet må være i forhold til indtjeningen, som har sat en stopper for skiftet. Den spekulation passer fint ind i helhedsbilledet, siden Barca forsøgte at sælge Ousmane Dembélé til sidst i transfervinduet formodentligt for at reducere lønnen, så man kunne hente Depay ind.

Til sidst i interviewet var Depay dog ikke afvisende overfor, at et skifte kan blive aktuelt i fremtiden: 'Jeg tror på, at alt sker for en grund. Så hvis det virkelig er meningen, at jeg skal spille for Barca, så kommer det også til at ske i sidste ende,' sluttede han.

.:FORSIDE:.