Fermín brillerede igen da Spanien vandt OL-guld

FCBARCELONA.DK - 09.08.24

Fermín Lopez leverede fredag aften endnu en pragtpræstation, da han i OL-finalen scorede to mål i Spaniens sejr på 5-3 over Frankrig og dermed sammen med de spanske holdkammerater vandt guldmedaljen.

Fredag aften var der en OL guldmedalje på spil, da Spanien mødte Frankrig i OL-finalen. Her havde spanierne en hidtil storspillende Fermín López med fra start, mens midterforsvaret bestod af Pau Cubarsí og Eric García - ligeledes fra Barca.

Det var dog værtsnationen, som kom bedst fra start, da Millot efter blot 11 minutter bragte franskmændene foran efter et stort drop af Arnau Tenas. Herefter tog Fermín dog sagen i egen hånd, da han først efter 18 minutter med en sublim førstegangsafslutning udlignede for Spanien.

FCBSHOP art

Og bare syv minutter senere slog Fermín til igen, da han var vågen efter en redning af den franske keeper og akkurat kom først på riposten og bragte Spanien i front med 2-1. Bare tre minutter senere stod Álex Baena for en flot spansk frisparksscoring til 3-1, som var stillingen ved pausen.

I anden halvleg lagde Frankrig et stærkt pres på spanierne i deres forsøg på at bringe balance i regnskabet og det lykkedes da også, da først Akliouche reducerede til 3-2 og Mateta på et yderst tvivlsomt straffespark udlignede i overtiden. Dermed skulle man i forlænget spilletid.

Her blev den indskiftede Sergio Camello helten for Spanien, da han med to scoringer sikrede Spanien en sejr på 5-3. Dermed blev det til den ultimative triumf og en særdeles flot og forstjent OL-guldmedalje til Spanien.