Fermín López sendte Spanien i OL-finalen

FCBARCELONA.DK - 06.08.24

Spanien havde kurs mod et nederlag i OL semifinalen ved fodbold, hvor de var bagud mod Marokko langt ind i kampen. Det lavede Fermín López om på, først med en udlignede scoring dernæst en assist til sejsmålet kort før tid.

Man må sige at Fermín López viser sig flot frem ved OL i Frankrig, hvor han i kvartfinalen nettede to gange. I går gjaldt det så Marokko i semifinalen og her kom Spanien i alvorlige problemer.

Et velspillende marokkansk mandskab, med de to tidligere Barca-spillere Abde og Akhomach på banen, var konstant farlige, men i forsvaret lå Pau Cubarsí og Eric García og afviste hvad der kom. Midt i halvlegen havde Fermín en god mulighed, hvor han tvang Marokkos keeper ud i en god redning.

FCBSHOP art

I slutningen af første havleg blev Marokko belønnet for en solid indsats, da de blev tildelt et straffespark, som bragte dem på 1-0.

Spanien kæmpede for at komme tilbage og midt i halvlegen opsnappede Fermín López en bold i feltet og omsatte det til en 1-1 udligning. Begge mandskaber gik efter sejren, men det begyndte at trække op til forlænget spilletid.

I det 84. minut var Fermín López dog i centrum igen, da han på kanten af feltet modtog bolden, hvorefter han hurtigt fandt Juanlu, der bragte Spanien foran med 1-2. Marokko pressde på til det sidste, men der kom ikke flere mål inden slutfløjtet. Såvel Fermín, Cubarsí og Eric García spillede hele kampen.

Derrmed er Spanien klar til finalen ved OL, hvor de møder Frankrig. Det opgør spilles fredag.