fbpx

Fermín: 'Det er en sejr som Xavi fortjener'

FCBARCELONA.DK - 13.03.24

// Napoli // Fermin Lopez

Fermín López spillede en god kamp i går aftes mod Napoli, hvor han også scorede Barcas første mål i den fortjente og vigtige 3-1 sejr over Napoli. Efter kampen glædede han sig især på Xavis vegne.

Det var en smilende Fermín López der mødte pressen i mixed zone efter sejren mod Napoli. 'Vi er meget glade, for det er fire år siden at klubben var i kvartfinalen. Vi er glade på vores egne vegne, for vi fortjener det, og for træneren og de skadede spillere, samt for tilhængerne, der altid har støttet os' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Inden Fermin gjorde det til 1-0 efter et kvarters spil, havde han haft to afslutninger der ikke ramte målet, så han var glad for, at tredje forsøg gik ind. 'På det rent personlige plan var det alle gode gange tre og jeg er glad for at hjælpe holdet' sagde han videre.

Han blev spurgt til truppens opbakning til Xavi. 'Vi har altid stået bag vores træner til det sidste. Når vi føler os mere frigjorte nu er det fordi, at han skaber denne ro. Vi er glade på hans vegne, for han fortjener det' svarede han.

Til sidst blev Fermín spurgt til, hvem han gerne vil møde i kvartfinalen. 'Det er ikke noget vi tænker på lige nu. Vi er glade for sejren og vi må se hvem vi trækker' afsluttede han.

fermin35F

.:FORSIDE:.