fbpx
Annonce

Gündogan: 'Vi forærede PSG semifinalen'

Markus Johannessen - 17.04.24

// PSG // Champions League

Det var mildest talt en skuffet Ilkay Gündogan, som den amerikanske tv-kanal CBS Sport fik fat på efter tirsdagens opgør mod PSG. Ifølge den tyske midtbanespiller forærede catalanerne nøglerne til Champions League semifinalen til franskmændene på et sølvfad. 

Læs tyskerens udtalelser her:

'Jeg er skuffet. Meget skuffet, faktisk. Vi stod i så stærk en position, ikke kun efter den første kamp, men også efter vores første mål i dette opgør. Alt var i vores hænder og så giver vi det bare væk på den mest simple måde. Vi forærede det bare til PSG og det er, hvad der skuffer mig mest' indledte Gündogan før han blev spurgt ind til de specifikke situationer, der kostede Barca semifinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hvis Araújo begår en strafbar handling, så er der vel rødt kort. Jeg ved det ikke, for jeg har ikke set gengivelsen. I ved det sikkert bedre end os spillere lige nu. Det er svært at sige, men i disse afgørende øjeblikke skal du være sikker, hvis du går efter bolden. Jeg ved som sagt ikke om han rammer bolden eller ej, men du er nødt til at være helt sikker på hvad du laver, ellers skal du bare holde dig tilbage. Det havde været bedre at tillade en 1-mod-1 situation og give Ter Stegen en chance for at redde den. Jeg ville faktisk hellere bare have givet dem målet. At være en mand i undertal så tidligt, det dræber bare kampen. Det dræber os' udtalte den 33-årige midtbanespiller, som heller ikke var bleg for at erkende, hvordan holdet fejlede ved Vitinhas 1-2 scoring. 

'Det var endnu en fejl. Vi skal lukke af for ham. Vi må ikke tillade ham at skyde. Han var helt fri, og det er jo ikke noget, som vi ikke har trænet før. Den mand, der er tættest på bolden skal træde ud og blokere. Vi er tre mod tre efter hjørnesparket, Vitinha kommer løbende som deres fjerde mand og der skal vi bare ud til manden. Ingen gjorde noget. Det var en god afslutning, men et fuldkommen unødvendigt mål at lukke ind' lød det fra den tyske landsholdsspiller, som slutteligt blev spurgt ind til om det var ekstra frustrerende at tabe en kamp som denne i betragtning af, at holdet er i deres bedste form i sæsonen. 

'Din form betyder ikke meget i denne turnering. Du kan komme med en masse vundne kampe og en masse selvtillid, men afgørende beslutninger i afgørende situationer er det, der belønner dig eller straffer dig. I aften straffede de os' afsluttede Ilkay Gündogan, som konklusionen på et smertefuldt nederlag til catalanerne.

.:FORSIDE:.