fbpx

Hansi Flick: 'Indtrykket af turen er meget positivt'

FCBARCELONA.DK - 07.08.24

 


Barcas træningsophold i USA sluttede i nat med 2-2 kampen mod AC Milan. Efterfølgende gjorde Hansi Flick status på opholdet og han var godt tilfreds med det han havde set, men understregede også, at meget skal forbedres.

'Det samlede indtryk af turen er meget positivt. Vi har haft mange unge spillere med og deres kvaliteter er enorm. Der er nogle spillere som har forbedret sig i disse dage. Spillerne har tilpasset sig til det vi gerne vil se' indledte Flick på pressemødet efter kampen.

Her er hvad han også kommenterede:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Indsatsen mod Milan:
'Det er vejen frem når vi alle presser og nogle gange skal man være mere modig, for det er nødvendigt. Vi forbedrede os efter pausen, hvor vi skiftede ud. Her var det fantastisk hvordan vi pressede. Hele holdet var meget intenst. Det er det som vi ønsker. Vi havde flere chancer i anden halvleg, mens Milan var i problemer'.

Hvad kan forbedres:
'Vi ønsker at alle nyder at forsvare og angribe. Der er 10 dage til at ligaen starter. Vi er på rette vej, men der er meget vi kan forbedre'.

Rygterne om at Dani Olmo er på vej:
'Det er ikke dagen hvor vi skal tale om ham'.

Lewandowskis to mål:
'Jeg er meget glad for hans kamp og hans scoringer. Det var fortjent'.

God start for Flick i Barca:
'Jeg ved hvordan det fungerer. Jeg giver alt til holdet hvad jeg kan. Barca er en utrolig klub og jeg nyder at være her. Modtagelsen har været utrolig, men jeg ved også, at hvis tingene begynder at gå i en anden retning... , men sådan er vores arbejde. Vi er positive og arbejder ud fra vores idéer'.

Mulig forstærkning på midtbanen:
'Vi har flere rigtig gode midtbanespillere med skader. Når de vender tilbage, får vi et bedre hold. Jeg mener vi har nok spillere til denne position'.

flick6F

// USA // Hansi Flick
.:FORSIDE:.