fbpx
Annonce

I aften kan Xavi se Íñigo Martínez an fra første række

Simon Arun Vrábel - 12.03.23

// Iñigo Martínez

Rygterne om Barcas interesse i Athletic’s Íñigo Martínez forsætter ufortrødent og i aften får Xavi muligheden for at se forsvarsspilleren an fra første række, når catalanerne gæster San Mamés i Bilbao.

Inden Ronald Araújo, Andreas Christensen, Eric García og Marcos Alonso blev hentet til klubben, havde Barca mere end svært ved at finde en spiller til at supplerer og afløse Gerard Piqué i det centrale forsvar. Selvom man nu står væsentligt stærkere end for blot et par år siden, så er interessen for Athletic Club Bilbaos Íñigo Martínez forsat stor og den sportslige ledelse har haft et godt øje til baskeren i mere end et år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor vil Xavi sandsynligvis give Iñigo Martínez lidt ekstra opmærksomhed i aftenens kamp. Ifølge rygterne så står den venstrebenet forsvarsspiller højest på listen over ønskede forstærkninger og Joan Laporta udtalte da også for nyligt, at man vil forstærke det centrale forsvar hvis muligheden opstår. Det er især bemærkelsesværdigt fordi man allerede har en række dygtige spillere til netop den position.

Íñigo Martínez er dog med sine 31 år en erfaren herre som har spillet i den spanske liga igennem hele sin karriere og samtidig er han venstrebenet hvilket tæller højt på Xavis prioritetsliste. Martínez kan både kan spille centralt og på venstrekanten, hvilket gør ham ekstra interessant for Xavi og den sportslige ledelse.

Den primære udfordring har indtil nu været prisen som skulle ligge på ca. 15 millioner euro, men kontrakten udløber til sommer og på trods af rygter om det modsatte, så har Athletic ikke formået at få underskrevet en kontraktforlængelse. Dermed kan baskeren altså hentes ganske gratis.

Søndag aften kunne derfor ligne en mulighed for Xavi at se Martínez an fra første række inden han – måske – beder den sportslige ledelse om at tilbyde forsvarsspilleren en kontrakt fra næste sæson.

Selvom Íñigo Martínez kun er et år yngre end Marcos Alonso, så er det angiveligt hans erfaring fra La Liga som tæller højt, for på CVet fremgår 171 kampe for Athletic Club Bilbao og inden da 239 kampe for Real Sociedad.

.:FORSIDE:.