fbpx

I aften skal Barca bygge videre på den gode start

FCBARCELONA.DK - 24.08.24

 


I aften skal Barca i aktion i anden runde af La Liga, når de tager imod Athletic Club Bilbao hjemme på Estadi Olímpic. Her skal Hansi Flick og hans spillere forsøge at bygge videre på den gode start mod Valencia for en uge siden.

Barca fik en rigtig god start på La Liga, for udover at de selv leverede en solid præstation ved at vinde den svære udekamp mod Valencia, kunne de se to af de største konkurrenter, Real Madrid og Atlético Madrid, sætte point til i deres respektive kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


I aften gælder det så Athletic Club Bilbao, der ledes af den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde, der med garanti starter med Barca-emnet Nico Williams på banen.

Baskerne lagde lidt skuffende ud i ligaen ved at spille 1-1 mod Getafe hjemme på San Mamés i sidste weekend og da holdet ikke har vundet i 10 år i Barcelona, ligner Hansi Flicks mandskab en klar favorit. De to hold spiller ofte åbne og underholdende kampe og opgøret i aften blive næppe nogen undtagelse.

Hansi Flick må undvære Gündogan, der er skiftet tilbage til Manchester City, samt Vitor Roque, der meget snart skriver under med Rennes. Derudover er Gavi, Araujo, De Jong, Ansu Fati og Andreas Christensen ude med skader.

Barca-træneren må vente til det sidste med at vide, om klubben når at få indregistreret Dani Olmo hos La Liga  i løbet af selve kampdagen. Fristen for dette er fem minutter før kampstart.

Kampen i aften bliver Hansi Flicks første officielle kamp hjemme på Estadi Olímpic. Opgøret fløjtes i gang kl. 19.00 og det vises på TV2 Sport X.

gol4F

// Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.