fbpx

Flick: 'Gündogan har været fantastisk for Barca'

FCBARCELONA.DK - 23.08.24

 


Hansi Flick har holdt pressemøde forud for lørdagens hjemmekamp mod Athletic Club Bilbao, hvor han blev spurgt til en række konkrete spillere, blandt dem Gündogan, Olmo, Nico Williams og Andreas Christensen.

Dagens pressemøde var imødeset med spænding, for der er mange aktuelle emner som medierne gerne ville spørge Hansi Flick om. Her er hvad der blev svaret på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Gündogans farvel:
'Vi havde en ærlig snak efter kampen mod Valencia og her var han sikker på, at han ønskede at hjælpe os, men så ændrede tingene sig og det er sådan noget der sker. Jeg kender ham som person og har kun gode ting at sige. Han har været en fantastisk spiller for Barca'.

Kampen mod Bilbao:
'Deres træner har udført et fantastisk arbede, både med og uden bold. Jeg håber vi er godt forberedt og at man får det at se i morgen. Det bliver vigtigt med støtten fra tilhængerne, for det kan gøre os endnu stærkere'.

Dani Olmo er endnu ikke indskrevet:
'Det er ikke min opgave. Jeg kan lide hvad jeg ser med Dani og han er klar til at spille. Jeg håber han kommer med på holdet og kan hjælpe os. Han er fantastisk og det er utroligt hvad han laver ved træningen. Jeg håber snart at kunne disponere over ham'.

Mulige forstærkninger:
'Jeg fokuserer på det hold jeg har. Altid. Min arbejde er at ændre på det som jeg har at arbejde med. Jeg har et godt hold med kvalitet og med det forsøger vi at vinde kampen i morgen'.

Indtrykket af truppen:
'Jeg har ofte sagt, at jeg er tilfreds med mit hold. Jeg har talt med næsten alle spillerne og i dag får jeg talt med de sidste, så de kender deres situation. Alle nyder det og er klar til at give deres bedste. Vi er godt forberedt til kampen i morgen'.

Andreas Christensen trænede ikke med:
'Jeg ved ikke, hvorfor jeg skal sige noget om ham. Han har nogle problemer og derfor trænede han individuelt. Han kender sin position i klubben. Han havde nogle problemer i sidste sæson, hvor han spillede meget og vi skal tage os af disse problemer. Han er en fantastisk spiller og jeg ønsker han er på 100% og ikke kun 60%'.

Nico Williams er stadig i Bilbao:
'Det er ikke min opgave at tale om ham. Jeg fokusere på mine egne spillere og vi har Jules Koundé til at bremse ham'.

Hvordan har Yamal det:
'Han spillede EM og har trænet med os i to en halv uge. Det jeg har set er utroligt. En spiller som ham hjælper enormt meget. Vi skal bruge ham på den rigtige position'.

flick13F

// Athletic Bilbao // Hansi Flick
.:FORSIDE:.