fbpx

Journalist: Pjanic var tæt på Chelsea

Jacob Møller Nielsen - 08.10.20

© Getty Images
// Miralem Pjanic

Den altid troværdige sportsjournalist Fabrizio Romano kommer nu med nye detaljer om Barcas nye bosnier Miralem Pjanic, som angiveligt var tæt på et skifte til Chelsea inden Barca kom på banen.

Barcelona offentliggjorde i starten af transfervinduet, at man var nået til enighed med Juventus om en transfer af den bosniske landsholdsspiler, Miralem Pjanic, som Barca købte i den italienske storklub for hele 60 millioner euro plus variabler. Den anden vej sendte Barcelona så brasilianske Arthur, som Juventus købte for 72 millioner euro plus variabler i den meget omtalte "byttehandel" mellem Juventus og Barcelona.

Nu kommer den troværdige journalist og transfermarked-ekspert Fabrizio Romano med interessant nyt. Han meddeler nemlig, at Barcas nye 8'er var tæt på at blive del af en byttehandel med en anden klub, inden skiftet til Barca blev en realitet.

Eftersigende skulle en byttehandel mellem Chelsea og Juventus have været på plads, mens Sarri var træner i Juventus, som sendte Pjanic til den engelske storklub, mens italienske Jorginho skulle sendes mod Torino. Alle parterne skulle angiveligt have sagt ja, mens kun Pjanic manglede at give sit 'ja' for at skiftet ville blive en realitet.

Romano fortæller, at Pjanic havde et brændende ønske om at komme til Barca, og derfor afviste han at give sit accept til skiftet til Chelsea, da han fandt ud af, at Barca var interesseret.

Det ønske har sidenhen også vist sig at blive opfyldt, da Miralem Pjanic den dag i dag trækker Barca-trøjen over hovedet, når han skal ud på grønsværen og spille. Men det skulle altså angiveligt ikke have været langt fra, at den realitet havde været en anden, hvis Barcelona havde ventet med at henvende sig.

.:FORSIDE:.