fbpx
Annonce

Journalist: Sergi Roberto forlader Barca til sommer

Simon Arun Vrábel - 27.09.22

// Sergi Roberto

Den normalt velinformeret journalist Gerard Romero meddeler at den rutinerede catalaner, Sergi Roberto, spiller sin kontrakt færdig i Barca, hvorefter det forventes at han søger nye græsgange forud for næste sæson.

Det ser ud til at denne sæson bliver den sidste for Sergi Roberto i blaugrana og at han dermed sætter punktum for en karriere i klubben, der har budt på både op- og nedture i de mange år.

Sergi Roberto har i de seneste to år været plaget af skader i en sådan grad, at hans mængde af spilletid har været yderst begrænset. På trods af at være en del af holdets fire kaptajner har Sergi Roberto ikke indgået i hverken Koeman eller Xavis planer og det er først i denne sommer, 2022, at den nu 30-årige catalaner står til fuld disposition.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I mellemtiden var den kontrakt som den alsidige midtbanespiller sidst underskrev ved at udløbe, men på opfordring fra Xavi valgte man at forlænge kontrakten således, at den nu løber indtil sommeren 2023. Den normalt velinformerede journalist Gerard Romero meddeler nu, at det ikke forventes at hverken Sergi Roberto eller Barca ønsker at forlænge kontrakten og dermed afsluttes et kapitel som begyndte for 16 år siden.

Egentligt er Sergi Roberto midtbanespiller, men under Luis Enrique blev catalaneren omskolet til højre back hvor han med stor succes har spillet hele 155 kampe for Barca. I alt har Sergi Roberto spillet 321 kampe for Barca, og hvor end karrieren forsætter for den 30-årige catalaner, får hans nye arbejdsgiver en erfaren og alsidig fodboldspiller.

.:FORSIDE:.