fbpx

Klubber fra hele Europa kæmper om Todibos underskrift

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.12.19

© Getty Images
// Todibo

Jean-Clair Todibo har ikke fået meget spilletid for Barca under Valverde siden skiftet fra Toulouse for snart et år siden, så derfor er der flere store klubber rundt omkring i Europa, som er ude efter den unge forsvarsspiller.

I de seneste uger har AC Milan lignet den kommende destination for Todibo, da meldingerne fra Italien fortæller, at Milan og Barca er blevet enige om en aftale, der sender Todibo til San Siro. La Gazzetta dello Sport har endda skrevet, at man i Milano tager for givet at Todibo kommer til januar.

Intet er dog officielt endnu, så i mellemtiden er flere andre klubber kommet til. Der er Bayer Leverkusen, som længe har været inde billedet, men også klubber som Southampton, Benfica, Monaco og Everton er angiveligt ude efter Todibos underskrift.

I sidste uge blev Mancheser United sågar også sat i forbindelse med Todibo, der skulle være klar til at lægge 20 mio. euro på bordet for den snart 20-årige franskmand, hvilket er langt højere end de 12 mio. euro Barca har krævet indtil videre.

Som nævnt er intet officielt endnu, men Todibo ser ud til at forlade Barca i det kommende transfervindue. Der kommer nok først en afgørelse om forsvarsspillerens fremtid i løbet af januar måned.

.:FORSIDE:.