fbpx

Laporta og Deco kritisereres massivt fra alle sider

FCBARCELONA.DK - 25.08.24

 


Da det lå fast at Barca ikke fik indskrevet Dani Olmo inden Bilbao-kampen, eksploderede det nærmest med negative kommentarer på de sociale medier og hos den catalanske presse, der beskylder Laporta for at have svigtet.

Præsident Joan Laporta må lægge ryg til en massiv kritik og hånene kommentarer, efter at det lå fast, at klubben alligevel ikke er i stand til at indskrive stjerneindkøbet Dani Olmo. Han røg derfor ud af truppen til kampen mod Bilbao og op på tilskuerpladserne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sportsdirektør Deco har længe arbejdet på at skabe luft indenfor La Ligas økonomiske regler, men det har knebet gevaldigt med at få sendt spillere væk. Samtidig har Laporta ikke fået den nye aftale med Nike forhandlet på plads endnu, en aftale der angiveligt kunne have løst problemerne.

Det er kun en måned siden at Laporta ellers forsikrede om, at Barcas økonomi var tilbage på sporet og at man var i stand til at foretage indkøb som Olmo og Nico Williams. Nu fremstår Barca-præsidenten nærmest til grin, for virkeligheden har vist sig at være en helt anden.

Der er ikke kommet de indtægter som Laporta har lovet og Deco har ikke fået sendt spillere videre som forventet. Derfor er kritikken mod dem massiv og med rette, for millioner af fans er skuffede over, at der ikke er bedre styr på tingene. Det er nærmest en gentagelse af sidste sommers kaos og dengang lovede Laporta, at det ikke ville ske igen.

Laporta har ikke udtalt sig offentligt i flere uger. Mange ville ønske at han havde modet til at stå frem og forklare situationen, i stedet for at levere en så stor skuffelse uden varsel, at klubben ikke er i stand til at indskrive Olmo.

Der er stadig en uge til at transfervinduet lukker, så situationen kan stadig reddes, men det ligner en svær kamp mod tiden. Barca spiller dog allerede igen på tirsdag, hvor de gæster Rayo Vallecano, og spørgsmålet er om Hansi Flick har Olmo til rådighed der.

laporta31F

// Joan Laporta // Deco // Dani Olmo
.:FORSIDE:.